Veelgestelde vragen

Of weinig gevraagd, maar wel handig om te weten.

De werking van Study Buddy

Hoe weet ik dat Study Buddy werkt?

Van verschillende stoffen uit de Study Buddy capsules is wetenschappelijk aangetoond dat ze de concentratie verhogen en het geheugen verbeteren. Zie alle ingrediënten en wetenschappelijke bronnen op de product pagina.

Wat kan ik van Study Buddy verwachten?

Study Buddy is ontwikkeld om je concentratie te verhogen en je geheugen te verbeteren. Het bevat ook stoffen die een anti-stress werking hebben, waar je vooral voordeel van hebt wanneer je Study Buddy voor een langere periode met enige regelmaat gebruikt. Veel gebruikers merken dat ze drukke periodes beter kunnen verduren.

De sterke anti-oxidanten in Study Buddy beschermen je bovendien tegen oxidatieve schade en kunnen daardoor bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van je hersenen.

Wat zit er in de Study Buddy capsules?

Study Buddy bevat 5 natuurlijke ingrediënten waarvan het effect bewezen bevorderend werkt op de hersenen. Voor een volledige lijst van de ingrediënten, uitleg en bronnen zie de product pagina.

Hoe snel werkt Study Buddy en hoe lang houdt het effect aan?

Over het algemeen zal je de effecten van Study Buddy 30 tot 60 minuten na inname merken. Het effect houdt 4 tot 5 uur aan. Inname op een (relatief) lege maag kan zorgen voor een sneller en mogelijk sterker effect.

Algemene vragen

Zijn de ingrediënten veilig op de korte en lange termijn?

De ingrediënten uit Study Buddy zijn volkomen veilig en uit de natuur afkomstig. De Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) heeft alle ingrediënten bekeken en als volledig veilig bestempeld. De meeste ingrediënten komen al voor in voedingsmiddelen, echter in een te lage concentratie om een merkbaar effect van te hebben. Study Buddy bevat de juiste hoeveelheid werkzame stof van ieder ingrediënt voor een optimaal effect.

Waarom geen koffie of energiedrank?

Koffie en energiedrank zijn veel gebruikte middelen om de concentratie te verhogen. Dit is het enige dat zij doen. Een optimaal werkend brein heeft meer nodig dan alleen een concentratieboost. Study Buddy bevordert niet alleen je concentratie, maar geeft je ook mentale energie, vernieuwt zenuwgeleiding en verbetert je geheugen. Daarnaast bevat Study Buddy ook anti-oxidanten die kunnen bijdragen aan een vitaal en gezond brein.

Daarnaast kunnen koffie en energiedrank slecht voor het gebit zijn en bevatten ze vaak loze calorieën door de toegevoegde suikers. Ook worden er in energiedrank vaak chemische ingrediënten gebruikt, bijvoorbeeld om het zoeter te maken. Met Study Buddy krijg je alleen binnen wat je nodig hebt!

Hoe kan ik Study Buddy uitproberen zonder risico?

Simpel: je bestelt een Study Buddy verpakking, welke je vervolgens thuisgestuurd krijgt. Je hebt dan 30 dagen de tijd om Study Buddy uit te proberen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn (het gebeurt, tot nu toe heeft 1,2% van onze klanten dit) dan krijg je jouw aankoopbedrag teruggestort. Meer info vind je hier.

Ik ben niet tevreden over Study Buddy, wat nu?

Jammer! Dat gaan we oplossen. Stuur even je orderbevestiging en de reden van je ontevredenheid naar info@mijnstudybuddy.nl, dan nemen wij z.s.m. contact met je op met verdere instructies.

Kan ik allergisch zijn voor ingrediënten van Study Buddy?

Dit is uiteraard altijd mogelijk. Onderzoek daarom goed welke ingrediënten erin zitten en check dit desnoods bij je huisarts. Mocht je na inname allergische klachten krijgen, neem dan meteen contact op via info@mijnstudybuddy.nl. Dit zijn vaak geen ernstige klachten, maar het kan wel even schrikken zijn.

Het gebruik van Study Buddy

Wat is de beste dosering?

De meeste studenten hebben aan 1 capsule per 4 uur genoeg. Let wel: de beste dosering varieert per persoon en omstandigheid. Net als bij koffie is de een gevoeliger voor de stoffen uit Study Buddy dan de ander. Daarnaast worden de stoffen bijvoorbeeld sneller opgenomen wanneer je een lege maag hebt. Wij raden daarom aan om te testen welke dosering en omstandigheden voor jou het beste werken.

Kan ik Study Buddy elke dag gebruiken?

Study Buddy kan zeker iedere dag gebruikt worden. Verschillende stoffen uit Study Buddy hebben aangetoonde positieve lange termijn effecten. Het is aan te raden om af en toe een pauze in te lassen, zodat de cafeïne gevoeligheid stabiel blijft.

Voor wie is Study Buddy bedoeld?

Study Buddy is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan maximale prestatie van het brein. Als je moet studeren, een tentamen hebt, goed wil opletten bij een college  of wanneer je op het werk beter wilt concentreren. Kortom: wanneer een betere concentratie en verhoogde mentale energie van pas komen, is Study Buddy iets voor jou. Inmiddels wordt Study Buddy gebruikt tijdens het studeren, werken, sporten, gamen, online pokeren, autorijles, lezen en ga zo maar door.

Werkt Study Buddy ook tijdens een toets?

Study Buddy is populair in tentamenweken. Één capsule op de dag van je tentamen kan zeker helpen, aangezien je concentratie en mentale energie hierdoor verhoogd worden. Voor optimale resultaten is het aan te raden de dagen hiervoor ook al gebruik te maken van Study Buddy.

Kan ik Study Buddy combineren met koffie of energiedrank?

Dit is mogelijk, maar raden we niet aan (zie ‘Waarom geen koffie of energiedrank?”). Study Buddy is ontworpen om koffie en energiedrank volledig te vervangen. Je kan deze middelen ook nemen, maar dat zou dubbelop zijn. Veel klanten merken dat ze aan Study Buddy genoeg hebben.

Kan ik Study Buddy gebruiken als ik zwanger ben?

We raden aan voor de zekerheid te stoppen met het gebruik van Study Buddy tijdens de zwangerschap. Mocht je toch graag doorgaan, overleg dit dan eerst met je huisarts.

Kan ik Study Buddy gebruiken als ik hartkwalen heb?

Study Buddy bevat cafeïne, wat invloed heeft op je hartslag en bloeddruk. Overleg dus eerst met een arts of dit verstandig is.

Is er een minimum leeftijd voor gebruik?

Nee, er is geen minimale leeftijd voor het gebruik van Study Buddy. Bedenk wel dat er cafeïne in zit, wat sommigen liever niet aan jonge kinderen geven.

Bestelling & Verzending

Wat is de verzendtijd van Study Buddy?

Elke werkdag worden de bestellingen om 16:00 uur opgenomen en dezelfde dag verzonden naar onze partner PostNL.

De bezorgdagen zijn slechts indicaties en hieruit kunnen geen rechten ontleend worden. We doen altijd ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Deze indicatie geldt niet voor bestellingen vanuit landen buiten Nederland. Deze bestellingen zullen altijd minimaal een werkdag later worden bezorgd.

Wat doe ik als mijn bestelling niet is aangekomen?

Wacht eerst tot er 6 werkdagen voorbij zijn, in uitzonderlijke gevallen kan het namelijk langer duren. Is je bestelling er dan nog niet? Mail in dat geval je orderbevestiging naar info@mijnstudybuddy.nl en we gaan het zo snel mogelijk voor je oplossen.

 

Probeer het uit

Door een storing op onze website is het op dit moment alleen mogelijk om te bestellen via laptop/desktop (dus niet via je smartphone). Excuus voor het ongemak.