Glenn

Commerciële Economie

“Als ik StudyBuddy neem, met een half uur later een kopje koffie dan lijkt het alsof ik een optimale focus heb bereikt. Ik krijg zin om alles tot in details uit te zoeken en  gebruik het tegenwoordig altijd de laatste week voor mijn tentamens.”

Merlijn

Media Entertainment Management


“Altijd als ik met StudyBuddy leer, heb ik meer zin om alles uit te zoeken en heb ik meer behoefte aan achtergrond informatie. Je krijgt echt zin om te leren en alle voordelen uit die capsule te halen!”

Mohammed Al-Ali

Commerciële Economie (Saxion)

Regelmatig neem ik StudyBuddy om wat langer door te kunnen werken, ik zit graag in de bieb in Enschede en als ik nog 2 uurtjes door wil, is StudyBuddy echt de uitkomst.”

Emma

CALO (Windesheim Zwolle)

“4 uur lang geconcentreerd kunnen studeren.”

Gerard

Land en Watermanagement


Tijdens drukke periodes neem ik StudyBuddy en daardoor concentreer ik me nét wat langer en kan ik beter studeren.”

Esmee

HBO Communicatie

Ik gebruik Study Buddy nu vooral tijdens de tentamenweken. Ik ben erg blij dat ik eindelijk iets heb gevonden om mijn concentratie.”

Tom

Technische Bedrijfskunde (Hogeschool Utrecht)

“Ik gebruikte het ook voor mondelinge overhoringen en voor mijn tentamens. Ik had het idee dat ik dieper in mijn gedachten kon graven om tot antwoorden en uitkomsten te komen.”

Mathijs

Commerciële Economie

“Zeker 3,5 uur lekker op gestudeerd en daarna mijn tentamens allebei gehaald.”

Simon

HBO Games & Interactie

“Study buddy heb ik gebruikt bij het schrijven van mijn stageverslag. Ik heb hierdoor in een paar uur zo’n 75% van dit verslag kunnen schrijven.”

Channah

Msc Student Klinische Psychologie

“Study Buddy zorgde voor net dat beetje extra concentratie en de focus die ik nodig had om mijn scriptie af te ronden!”

Matthijs

Media, Informatie en Communicatie

Tijdens het schrijven van essays en als ik deadlines heb, is het ideaal om StudyBuddy te gebruiken. Je komt in een soort zone van volle focus.”

Jetske

Communicatiewetenschappen

“‘ Super capsules! Zelfs als je er niet 100% baat bij hebt, krijg je alsnog die vitamine boost binnen waardoor je alsnog gezond en GOED bezig bent!”

Amber

Student Business Management

‘’Ik merkte dat mijn concentratie na een aantal uur studeren weg ging, dus besloot ik de StudyBuddy in te nemen. Na ongeveer drie kwartier zat ik weer met energie aan tafel en kon ik nog een aantal uur met volle focus met mijn schoolwerk doorgaan.’’ – Amber is tevens stagiaire bij Stageplaza.nl.