Study Buddy in de media

Wij houden van de media en de media houdt van ons. Op deze pagina vind je alle nieuwsitems over Study Buddy.

Study Buddy op Nu.nl

“Uiteindelijk moet Study Buddy de functie van koffie, energiedrankjes en stoffen als ritalin gaan vervangen als middel om productiever te zijn.”

Lees meer

Study Buddy bij NOS op 3

“Maar kan dit allemaal wel zomaar, zo’n wonderpil uitbrengen? Ja hoor, zegt de woordvoerder van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).”

Lees meer

Study Buddy bij Editie NL

De Study Buddy is een pilletje om het concentratievermogen te verhogen, vergelijkbaar met Ritalin. “Je neemt het pilletje een half uur voor je examen begint”

Lees meer

GameChangers Utrecht

“Study Buddy moet koffie en energiedrankjes gaan vervangen.”

Lees meer

De Utrechtse Internet Courant

“Twee Utrechtse studenten hebben een pil ontwikkeld om beter te kunnen studeren. De pil moet een legaal en gezond alternatief zijn voor medicijnen zoals Ritalin die veel studenten nu gebruiken om beter te kunnen studeren.”

Lees meer

Study Buddy in Trajectum Nieuws

“Bedenkers Gerben Houwers (student business administration) en Wimme Klaver (net klaar met de master organisatiepsychologie) merkten dat veel studenten snel afgeleid zijn tijdens het studeren. ‘Daar komt het idee van Study Buddy vandaan. We willen mensen op een gezonde manier meer flow laten ervaren: helemaal opgaan in je activiteit zonder dat het je moeite kost.”

Lees meer

Study Buddy in DUB

“Twee Utrechtse studenten komen met een studiepil die je moet helpen om je beter te concentreren en meer te onthouden. Is deze natuurlijke breindoping een veilig alternatief voor ritalin?”

Lees meer

Contact Pers

Wij zijn bereikbaar voor de media op adres:

pers@mijnstudybuddy.nl