Terug naar alle artikelen

Awardshow meest veelbelovende jongeren van 2016

Awardshow meest veelbelovende jongeren van 2016

Op 1 September kreeg Team Study Buddy een mailtje van Agnès Nederhof, hoofdredacteur van ondertussen.nl met de mededeling dat Wimme en ik genomineerd waren voor de jonge 100. De jonge 100 is een lijst met (volgens ondertussen.nl) de meest veelbelovende jongeren van Nederland. Team Study buddy werd genomineerd in de categorie pioniers. Dit was omdat wij het eerste concentratie verbeterende voedingssupplement in Nederland ontwikkeld hebben. Sinds Februari 2015 werkt ons team 40 uur per week hard om te groeien en inmiddels hebben we al zoveel studenten kunnen helpen. We zijn erg trots en kregen ook nog eens de bevestiging van een gerenommeerd medium als ondertussen.nl!

jonge100-baesOp donderdagavond 6 oktober vond de awardshow plaats. Bekende Nederlanders als Martin Garrix, Romee Strijd, Max Verstappen en Sanne Wevers schitterden in afwezigheid, maar dat mocht de pret niet drukken. Wel zag ik enkele bekende youtubers, de mannen van B-Brave en Monica Geuze! Omdat Wimme een weekje in Lissabon verbleef had ik deze avond iemand anders aan mijn zijde. Met mede-genomineerde en online-influencer Esmee Trouw mocht ik de rode loper van de Westerliefde betreden. Een fancy foto kon natuurlijk niet ontbreken.

Top 10

Danseres Anna-Alicia Sklias van ‘So you think you can dance’ mocht de avond presenteren en zorgde ze voor de nodige open-deur vragen. Uiteindelijk bleek dat Bram Thomassen de award voor meest veelbelovende jongere won. Deze held overleefde 2 maal een herseninfarct en verloor zijn broer. De prachtige theatershow die hij hierover maakte verdiende echt de hoofdprijs. Het was ontzettend gaaf om zulke inspirerende mensen te ontmoeten en uiteraard was ik brutaal genoeg om even op een jurylid af te stappen en te polsen hoe het met de einduitslag zat. Na het ontvangen van het Pioniers-speldje en de woorden: ‘Rond de top 10’ was het feest compleet! Een erg gezellige avond werd afgesloten met awesome dans acts. Uiteindelijk kon ik overnachten in een erg luxe en sfeervolle suite. En zoals mijn opa altijd zei: ‘s avonds een kerel, ‘s morgens een kerel.. Op tijd uitchecken en weer naar kantoor.

Study buddy jonge 100 speldThanks Jonge 100!

Ondertussen.nl bedankt voor de onderscheiding, iedereen bedankt voor het enorme aantal stemmen en ik vond het een eer om tussen alle genomineerden te staan!

    Pioniers Speldje –>

Succes met studie & focus deze week!

Gerben, van Study buddy